Skip to content

Zandaanlevering

Zandaanlevering op locatie in de Flevopolder en omstreken

Er liggen grootse plannen op tafel. Nu is het zaak de juiste middelen en materialen te organiseren. Sla de handen ineen met Eeltink en elke benodigde lading zand is direct ter plekke. Wij leveren alle soorten zand uit ons assortiment aan in de Flevopolder en omstreken. Bovendien ontvangt u na de aanvraag van een offerte direct een eerlijke prijsindicatie. Eeltink verzorgt de zandwinning op de randmeren en het IJsselmeer en brengt zo gecertificeerd zand op voor een eerlijke prijs. Laat het zand voor uw volgende project op locatie aanleveren, of haal het zand op bij één van de depots in het hartje van Nederland. Voor een steviger Nederland kiest u Eeltink.

Veiligheid

Wij werken vanuit de kernwaarden: deskundig en betrokken. De kracht van ons zit in de mensen; zij doen waar ze goed in zijn. Met elkaars talenten werken we samen aan projecten. We streven ernaar om met deze mensen onze projecten op een deskundige manier voor te bereiden en uit te voeren. Daarbij ligt altijd de focus op veiligheid en kwaliteit. 

 

Door onze veiligheidscampagnes dragen wij dit zichtbaar uit in ons bedrijf en op onze projecten. Samen zorgen wij voor de juiste aanpak om veilig en duurzaam te werken aan de projecten van onze opdrachtgevers.

Van beunschip tot bouwproject

Eeltink is al ruim 40 jaar de rechterhand van vele aannemers, ondernemers en particulieren. Met volwaardige motorbeunschepen, winzuigers en 2 loslocaties in het hart van Nederland leveren we gecertificeerd zand voor een eerlijke prijs. Wij staan voor gegarandeerde kwaliteit, van beunschip tot bouwproject. Bovendien houdt het werk van Eeltink de Nederlandse wateren schoon en het land sterk. Zo dragen we ons steentje bij aan een leefbaar land en milieu.

Directe prijsindicatie

Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijsopgave. De kosten van uw lading zijn namelijk enkel en alleen gebaseerd op de:

Het zand voor uw bouwproject wordt geleverd vanuit onze locatie in Elburg. We kunnen het voor u zowel los als per bigbag aanleveren. Bel (0321) 33 18 24 voor meer informatie, of vraag online een offerte aan.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@eeltinkbv.nl