Skip to content

Over Eeltink

Het begon met één motorbeunschip

Eeltink begon in 1979 als de tweemanszaak van Ben en Marjan Eeltink. Destijds was Theodorus hun enige zelfzuigende  motorbeunschip. Later, toen Eeltink aan de slag mocht op de Randmeren, kwam daar de cutterzuiger Wandelaar bij.

2014 07 15 ECON2 ZaakEeltinkBV 5 FC Web

Loswal Elburg

In 1993 nam Eeltink de loswal bij Elburg over. Vanaf dat moment konden aannemers en particulieren gemakkelijk zand afnemen bij de eerste zandhandel van Eeltink. Zo verbreedde het zand de weg naar de toekomst.

Grote familie aan zandzuigers

Door verdere uitbreiding van het werkgebied, kwamen er 3 zandzuigers bij; Bernardus, Zagri en de Linda. De Linda is een trouwe, stationaire zandzuiger die zand wint op een diepte van wel 30 meter.  

Linda

Certificaten

Eeltink hecht waarde aan een veilige en gedegen bedrijfsvoering. Hieronder een overzicht van de certificaten waarover wij beschikken.

Opdrachtgevers de beste totaaloplossing bieden

Binnen het bedrijf heerst een familiecultuur en zijn er mensen werkzaam met jarenlange ervaring en échte vakkennis binnen de verschillende specialismen. De medewerkers ademen het werk door de hoeveelheid plezier en energie die ze in het werk hebben. Doordat vrijwel alle medewerkers uit de regio komen, hebben ze ook kennis over de regio.

 

Wij hechten waarde aan snel schakelen en oplossingsgericht denken om onze opdrachtgevers snel te ontzorgen en de beste totaaloplossing te bieden. Ook vinden wij het belangrijk om te investeren in duurzaamheid en innovatie om bij te dragen aan een leefbare leefomgeving. Wij zetten altijd net een stap extra voor onze klanten om ze zo optimaal mogelijk te helpen bij hun projecten.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Gerrit Huijgen – Directeur

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl