Skip to content

Zand uit eigen consessies

Eenvoudig zand afhalen bij een depot in midden Nederland

Wat uw plannen ook zijn, bij Eeltink vindt u de geknipte korrel voor uw klus. Zand is er namelijk in allerlei soorten en maten. Gaat u metselen? Dan zoekt u metselzand. Zandbakplannen? Wij hebben kwalitatief en veilig speelzand. Kom langs bij ons depot in Elburg en haal direct uw lading op. U kunt ons ook eerst telefonisch bereiken, of het contactformulier invullen.

Directe prijsindicatie

Wanneer u het zand bij Eeltink ophaalt, is de prijs slechts afhankelijk van de gekozen zandsoort en grootte van uw lading. Dat scheelt u dus flink in aanlevertijd- en kosten. Wilt u precies weten hoeveel u betaalt voor uw af te halen lading? Vul een offerteformulier in, of bel met één van onze vestigingen.

Veiligheid

Wij werken vanuit de kernwaarden: deskundig en betrokken. De kracht van ons zit in de mensen; zij doen waar ze goed in zijn. Met elkaars talenten werken we samen aan projecten. We streven ernaar om met deze mensen onze projecten op een deskundige manier voor te bereiden en uit te voeren. Daarbij ligt altijd de focus op veiligheid en kwaliteit. 

 

Door onze veiligheidscampagnes dragen wij dit zichtbaar uit in ons bedrijf en op onze projecten. Samen zorgen wij voor de juiste aanpak om veilig en duurzaam te werken aan de projecten van onze opdrachtgevers.