U kunt zand afhalen bij Eeltink Nijkerk bv in Emmeloord en Elburg;
Zand uit
eigen concessies

Zandaanlevering op locatie in de Flevopolder en omstreken

Er liggen grootste plannen op tafel. Nu is het zaak de juiste middelen en materialen te organiseren. Sla de handen ineen met Eeltink Nijkerk bv en elke benodigde lading zand is direct ter plekke. Wij leveren alle soorten zand uit ons assortiment aan in de Flevopolder en omstreken. Bovendien ontvangt u na de aanvraag van een offerte direct een eerlijke prijsindicatie.

Van beunschip tot bouwproject

Eeltink Nijkerk bv is al ruim 30 jaar de rechterhand van vele aannemers, ondernemers en particulieren. Met volwaardige motorbeunschepen, winzuigers en 2 loslocaties in het hart van Nederland leveren we gecertificeerd zand voor een eerlijke prijs. Wij staan voor gegarandeerde kwaliteit, van beunschip tot bouwproject. Bovendien houdt het werk van Eeltink Nijkerk bv de Nederlandse wateren schoon en het land sterk. Zo dragen we ons steentje bij aan een leefbaar land en milieu.

Eeltink Nijkerk bv levert zeven soorten zand aan overal in Nederland;

Eeltink Nijkerk bv is de zandhandel met directe prijsindicatie

Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijsopgave. De kosten van uw lading zijn namelijk enkel en alleen gebaseerd op de:

✓ zandsoort;
✓ ladinggrootte per hoeveelheid;
✓ afstand tot afleverlocatie.

Het zand voor uw bouwproject wordt geleverd vanuit onze locatie in Elburg. We kunnen het voor u zowel los als per Big Bag aanleveren. Bel (0321) 33 18 24 voor meer informatie, of vraag online een offerte aan.