Skip to content

(Vol)matroos/Schipper/Machinist

Kom jij ons team versterken?

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij voor onze zelfzuigers op zoek naar verschillende (vol)matrozen/machinisten en schippers (groot vaarbewijs). Het vaargebied is het IJsselmeer/ de randmeren.

Wie zijn wij?

Eeltink Zandwinning is een ondernemend en groeiend familiebedrijf. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Eeltink verzorgt al ruim 40 jaar de zandwinning op het IJsselmeer en de randmeren.

Wat vragen wij:

  • Je hebt een groot vaarbewijs
  • Je bent proactief, flexibel en stressbestendig
  • Wonend in de regio
  • Ervaring in het baggerproces is een pré

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid
  • Informele werksfeer
  • Salaris conform Waterbouw CAO

We maken graag kennis met je!

Ben jij enthousiast geworden en wil je samen met ons werken aan het succes van onze organisaties? Ben je fulltime beschikbaar? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Deze kan je mailen naar info@eeltinkbv.nl.

Wil je liever eerst wat meer informatie over de vacature? Dan kan je contact opnemen met Daan Seijbel. (d.seijbel@eeltinkbv.nl of 06-20435949)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@eeltinkbv.nl