Skip to content

Planner Transport & Scheepvaart

Wil jij werken in een ondernemend en groeiend bedrijf? Hou je van uitdaging en zelfstandigheid? Dan maken wij graag kennis met je!

Wie zijn wij?
Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning zijn ondernemende en groeiende familiebedrijven. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Wat ga je bij ons doen?
Als planner ben je verantwoordelijk voor de meest optimale inzet van onze collega’s op de vrachtwagens, beunschepen en zandzuigers. Je behoudt het overzicht, ook tijdens hectische momenten en kunt goed prioriteiten stellen. Je bent in staat om snel te schakelen/te beslissen en op een creatieve wijze de problemen op te lossen. Je maakt afspraken met de opdrachtgevers, chauffeurs en schippers. Je zorgt voor een correcte en complete documentatie en urenregistratie op de projecten. Op de planningsafdeling werk je samen met meerdere planners.

Wie ben jij?
Je bent proactief, flexibel en stressbestendig. Je staat open voor het werken met (nieuwe) systemen/software.

Wat vinden wij belangrijk:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Betrouwbaar en loyaal;
  • Snel kunnen schakelen;
  • Kennis en affiniteit met geautomatiseerde systemen;
  • Wonend in de regio.

Ga jij ervoor?
Wil jij, samen met ons, werken in een informele omgeving? Ben je fulltime beschikbaar? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Deze kan je mailen naar m.smink@zandink-zand.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@eeltinkbv.nl