Skip to content

Financial Controller

Wil jij werken in een onderneming en groeiend bedrijf? Hou je van uitdaging en zelfstandigheid? Dan maken wij graag kennis met je!

Wie zijn wij?

Zandink Zandhandel en Eeltink zijn ondernemende en groeiende familiebedrijven die met volle kracht vooruitgaan. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen wij onze krachten.

Wat ga je bij ons doen?

Ten eerste ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, kwaliteitsmanagement en denk je mee over de procesinrichting van de zandwinning. Vanaf je werkplek in Nijkerk registreer, controleer en analyseer je de financiële gegevens. Samen met je collega’s zorg je voor de debiteuren-, crediteuren- en salarisadministratie. Je stelt financiële rapportages op en rapporteert aan het management.

Wie ben je?

Je bent een energieke persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt de ambitie om door te groeien binnen ons bedrijf. Je bent een sterke sparringpartner voor het management en helpt ons verder met de digitale inrichting om onze processen te verbeteren.

Wat vinden wij belangrijk:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Betrouwbaar en loyaal
  • Analytisch en oplossingsgericht
  • Affiniteit met automatisering
  • Wonend in de regio
Ga jij ervoor?

Wil jij samen met ons werken in een informele omgeving? Ben je fulltime beschikbaar? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV voor 1 mei 2022.

Je kunt deze mailen aan m.smink@zandink-zand.nl . Heb je nog inhoudelijke vragen dan kun je deze stellen aan Gerrit Huijgen. Hij is bereikbaar op (06)51748409.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@eeltinkbv.nl