Skip to content

Commercieel administratief medewerker

Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning zijn ondernemende en groeiende familiebedrijven. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Je gaat leuk werk doen

In deze veelzijdige functie zal je dag nooit hetzelfde zijn. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, beantwoord hun vragen, werkt offertes uit en ondersteunt je collega’s van de planning. Dit zijn zomaar wat commerciële taken die je te wachten staan. Ook je cijfermatige kwaliteiten kun je bij ons in de praktijk brengen. Zo ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie van onze zandwinning. Vanaf je werkplek in Nijkerk controleer en verwerk je zelfstandig de in- en verkoopfacturen. Je zorgt voor een tijdig en goed debiteurenbeheer, je verricht controles en je denkt mee in het optimaliseren van de processen. Kortom: een uitdagende en afwisselende functie.

Jouw werkomgeving

Als commercieel administratief medewerker neem je een centrale plek in binnen onze organisatie. Vanaf je werkplek in Nijkerk werk je samen met circa 100 collega’s. Het team op kantoor waarin je komt te werken bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s die graag bereid zijn elkaar te helpen, maar die ook houden van humor in het werk.

Wat neem je mee

Wij worden enthousiast als je een energieke en positieve professional bent. Daarnaast werk je nauwkeurig en beschik je over een flexibele instelling en ben je proactief in het aandragen van verbeteringen. Verder vragen wij van jou:

  • Mbo + werk- en denkniveau;
  • Ongeveer 2 jaar ervaring in een vergelijkbare positie;
  • Aantoonbare werkervaring met het voeren van financiële administratie;
  • Commerciële en klantgerichte instelling;
  • Werkervaring met boekhoudsoftware; ervaring met Exact is een sterke pré;
  • Wonend in de omgeving Nijkerk/Amersfoort.

Ons aanbod

Zijn we allebei enthousiast dan start je met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De functie is per direct beschikbaar en starten op de korte termijn is mogelijk. Wij bieden een marktconform salaris gebaseerd op de CAO Groen Grond en Infrastructuur (GGI), dit salaris is afhankelijk van jouw meegebrachte kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed. Onze arbeidstijden variëren van 07.30 uur tot 17.00 uur. Voor het woon-werkverkeer vergoeden wij uiteraard de kosten op basis van € 0,19 per kilometer.

En natuurlijk zodra het weer kan een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van de organisaties?  Mail dan uiterlijk 17 mei je cv en motivatie via solliciteren@zandink-zand.nl  Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jasmijn van der Kolk – Veentjer, Recruiter via +31640520883 (maandag, dinsdag, vrijdag).

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@eeltinkbv.nl