Skip to content

Administratief/financieel medewerker (parttime)

Wil jij werken in een ondernemend en groeiend bedrijf? Hou je van uitdaging en zelfstandigheid? Dan maken wij graag kennis met je!

Wie zijn wij?
Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning zijn ondernemende en groeiende familiebedrijven. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Wat ga je bij ons doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie van onze zandwinning. Vanaf je werkplek in Nijkerk controleer en verwerk je de in- en verkoopfacturen. Je zorgt voor een tijdig en goed debiteurenbeheer en verwerkt de binnenkomende correspondentie.

Wie ben jij?
Je bent proactief, nauwkeurig en flexibel. Je staat open voor het werken met (nieuwe) systemen/software en je vindt het leuk om verbeteringen aan te dragen.

Wat vinden wij belangrijk:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Betrouwbaar en loyaal;
  • Kennis en ervaring met software systemen, voorkeur Exact;
  • Wonend in de regio.

Ga jij ervoor?
Wil jij, samen met ons, werken in een informele omgeving? Ben je parttime beschikbaar (minimaal 20 uur)? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Deze kan je mailen naar k.hop@eeltinkbv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@eeltinkbv.nl