Skip to content

Administratief medewerker

Smink Infra, Zandink Zandhandel en Eeltink Zandwinning zijn ondernemende en groeiende familiebedrijven. Wij hebben een open en slagvaardige cultuur. Er is ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. De betrokkenheid is groot en we kunnen snel schakelen. Samen met onze andere bedrijven, welke activiteiten hebben op het gebied van vastgoed, infrastructuur en recycling, bundelen we onze krachten.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste collega die mee kan groeien met ons bedrijf. Je bent breed inzetbaar voor werkzaamheden op het gebied van administratie. Voor deze rol ben je minimaal 28 uur per week beschikbaar.

De werkzaamheden:

  • debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • afhandeling en verwerking van inhuuropdrachten, projectmutaties en urenregistratie;
  • beantwoorden en bijhouden van de mailbox;

Jouw vaardigheden:

  • enkele jaren ervaring als administratief medewerker;
  • minimaal in het bezit van een MBO-diploma;
  • nauwkeurig, gestructureerd en stressbestendig;
  • een positieve, proactieve, flexibele en pragmatische instelling;
  • goed in staat om jouw taken te prioriteren, overzicht te houden en te denken in oplossingen;

Ons aanbod

Zijn we allebei enthousiast dan start je met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De functie is per direct beschikbaar en starten op korte termijn is mogelijk. Wij bieden een marktconform salaris gebaseerd op de CAO Groen Grond en Infrastructuur (GGI).

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons werken aan het succes van de organisaties? Mail dan je cv en motivatie via solliciteren@smink-infra.nl t.a.v. Michel Smink. Wil je liever eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Bianca van de Vlag 06-24115340.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Wij zijn een middelgroot bedrijf wat werkzaam is in de infra. Wij kenmerken onszelf door de opdrachtgever te ontzorgen. Wij helpen en denken mee met onze opdrachtgevers, om zo de projecten snel en professioneel af te handelen.

Wij houden niet alleen rekening met de eisen van de opdrachtgever, maar ook met alle andere betrokken van de projecten. Denk hierbij aan overheidsinstanties, omwonende en eindgebruikers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@eeltinkbv.nl