Voor de betere baggerwerken en zandwinning belt u Eeltink Nijkerk bv;
Zand uit
eigen concessies

Eeltink Nijkerk bv levert zand in de Flevopolder en omstreken

Ruim 30 jaar. Dat is hoelang Eeltink Nijkerk bv Nederland stevig helpt te houden met effectieve zandwinning en gecontroleerd bouwzand. Van expertise mag gesproken worden. Met een vloot van beunschepen en zandzuigers faciliteren wij met alle soorten zand ondernemers en particulieren bij het bouwen van een stevig Nederland.

Het begon met één motorbeunschip

Eeltink Nijkerk bv begon in 1979 als de tweemanszaak van Ben en Marjan Eeltink. Destijds was Theodorus hun enige zelfzuigende  motorbeunschip. Later, toen Eeltink Nijkerk bv aan de slag mocht in de randmeren, kwam daar de cutterzuiger Wandelaar bij.

Loswal Elburg
In 1993 nam Eeltink Nijkerk bv de loswal bij Elburg over. Vanaf dat moment konden aannemers en particulieren gemakkelijk zand afnemen bij de eerste zandhandel van Eeltink Nijkerk bv. Zo verbreedde het zand de weg naar de toekomst.

Zanddepot Elburg

Grote familie aan zandzuigers
Door verdere uitbreiding van het werkgebied, kwamen er 3 zandzuigers bij; Bernardus, Zagri en de Linda. De Linda is een trouwe, stationaire zandzuiger die zand wint op een diepte van wel 30 meter.

Loswal Emmeloord
In 2013 werd loswal Emmeloord deel van de Eeltink Nijkerk bv groep. Sindsdien voorziet het bedrijf vanuit 2 locaties heel Nederland van betrouwbaar en gecertificeerd* bouwzand.

*Onder nummer:BRL9313 en certificaatnummer:K21513/7.